Hitta lediga jobb som sjuksköterska – tips

19 feb

På många platser runt om i landet finns ett stort behov av sjuksköterskor. Det är vanligt att söka jobb lediga jobb via jobbannonser och förutom denna väg finns flera andra alternativ. Som sjuksköterska finns exempelvis möjlighet att jobba via ett … Läs mer »

Hälsofördelar med användning av en infraröd bastu

20 feb

Att använda sig av en infraröd bastu har blivit allt vanligare då många upplever hälsofördelar med användning. I huvudsak handlar det om att många tycker att det är avslappnande för både muskler och huvud. Avkopplande Varför personer finner det avkopplande … Läs mer »

Vad är handledsskydd – och varför används det?

30 dec

Problem med handlederna kan vara besvärande och inte minst orsaka smärta. Det finns många orsaker till handledsproblem men det finns en enkel sak man kan göra för att lindra dom – att bära handledsskydd. Här kan du läsa mer om … Läs mer »

Vagabond – skor som håller

18 mar

Planerar du att bara investera i ett par riktigt bra skor i år, och funderar på vad du iså fall ska välja? Skor från Vagabond som är ett av Europas ledande varumärken och har en tillverkning på över två miljoner … Läs mer »

De bästa kläderna för en cykeltur

29 jan

Det kan vara svårt att vet hur man ska klä sig inför en cykeltur, ibland kan det bli uppförsbackar och då blir man ofta varmare snabbt av ansträngningen, i nedförsbackar däremot, kan vinden blåsa kallt. Om man cyklar för att … Läs mer »

Kiropraktikutbildningar

5 dec

Om du funderar på att utbilda dig till kiropraktor kan du göra detta både i Sverige och utomlands. Trots att utbildningarna inte skiljer sig nämnvärt så ser förutsättningarna till arbete efter studierna lite olika ut beroende på var du väljer … Läs mer »